Informacija, 15/12/20

Poštovani potrošači,
preduzeće „Vodovod“ a.d., sprovodi akciju zamjene vodomjera sa starim ADO adapterima sa novim vodomjerima i novim ADO adapterima sa ciljem unaprjeđenja cijelog sistema i nadogradnje firmware-a u samim adapterima. S toga Vas molimo sljedeće:

  1. Molimo potrošače da nam omoguće slobodan pristup vodomjernim šahtama i samim vodomjerima, tj. da otključaju kapije i poklopce na šahtovima ukoliko su zaključani.
    Ukoliko niste kod kuće, tj. trenutno se nalazite u inostranstvu ili nekom drugom gradu, a ostavili ste ključ kod nekog da vam čuva kuću, molimo Vas da nam dostavite ime kontakt osobe i broj njenog telefona, tako da možemo sa njom stupiti u kontakt da nam otvori šaht.
    Podsjećamo Vas da po opštinskoj odluci o vodosnabdjevanju preduzeću Vodovod, a.d. vodomjerno okno mora biti stalno dostupno radi očitavanja i intervencija u njemu.
    Ukoliko ne budemo mogli stupiti u kontakt sa vama i ne uspijemo zamijeniti vodomjer u roku od tri mjeseca zbog zaključanih šahtova, tj. počev od aprila 2021. godine počećemo da sječemo katance na vodomjernim šahtovima kako bi smo mogli zamijeniti vodomjere u njima. Pri tome napominjemo da ne snosimo nikakvu odgovornost za sječenje katanaca, niti ćemo priznati ikakve troškove po tom pitanju, jer prema važećoj opštinskoj odluci šahtovi ne smiju biti zaključani.
  2. S druge strane, ukoliko ste primjetili da je stari adapter otpao (ne ulazeći u razloge zašto je to tako, tj. da li je otpao ili otkinut ili bilo kako fizički oštećen), molimo Vas da nam ga vratite u Tehničku službu preduzeća ili da nas nazovete na telefon 419-951 i date svoje kontakt podatke, a neko iz Tehničke službe će doći da preuzme taj stari adapter.
    Stari adapter, iako je stari, ima svoju vrijednost jer ga možemo reciklirati i ponovo ugraditi u mrežu, a nabavka novih značajno košta. Zato Vas još jednom molimo, da ako ste našli stari adapter da ga ne bacate, već da nam ga vratite.

S poštovanjem,

Tehnička služba
Vodovod, a.d. Koz. Dubica

Write a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *